OPO-dag 4 april 2018

OPO-INSPIRATIEDAG KLOOSTER-TER APEL; 04 APRIL 2018

Beste collega’s,

Hartelijk dank voor jullie aanwezigheid en bijdrage aan het doen slagen van onze jaarlijkse “OPO-DAG”.

We kijken terug op een fijne dag van inspiratie en informatie. Daarnaast was het een dag om ook elkaar op informele wijze te ontmoeten. De verwachtingen zijn mede door het opgezette en uitgevoerde programma helemaal waargemaakt.

Dank aan jullie en uiteraard de mensen van de organisatie, te weten stichting Klooster Ter Apel; stichting Middeleeuws Ter Apel en RVA (organisatiebureau keynotespeaker Ruud Veltenaar) en Eurodisc voor de audio-video ondersteuning ). Daarnaast danken wij het Boschhuis te Ter Apel voor het gastheerschap. De “commissie van toezicht” zorgde voor een ludieke sfeer.

Het “inspiriment” met Ruud Veltenaar leverde direct na de bijeenkomst al diverse hartverwarmende reacties op. Het gaf menigeen aanleiding om na te denken en te reflecteren op de eigen mind-set en vooruit te blikken in de toekomst.

Alle deelnemers kunnen de komende twee weken via deze link een kopie van de presentatie aanvragen. Nadien is dit niet meer mogelijk en worden de deelnemers via onze website naar de opdrachtgever verwezen.

Tip: bekijk ook de foto’s van onze dag!