De Aanloop – Valthermond

De Aanloop - Valthermond

scholen-06

Openbare basisschool de Aanloop is een school die volop in beweging en ontwikkeling is. “Met een Goede Aanloop kom je verder” luidt onze missie. Deze missie geven wij vorm door het bieden van een uitdagende leeromgeving in een veilige en rustige leer- en speelsetting.

In onze school willen wij leren van en met elkaar door ons open en transparant op te stellen. Leerlingen, ouders en leerkrachten zijn in staat om samen van onze school een lerende organisatie te maken. Leren is uitdagend, leuk en genereert steeds meer verwondering en nieuwsgierigheid die leiden naar steeds meer kennis en inzichten op allerlei gebieden.

De kern van onze organisatie is dat wij ons met elkaar willen blijven ontwikkelen, ons willen verbinden en willen samenwerken. Wij vinden het belangrijk dat alle leerlingen van de Aanloop met een goed fundament zowel op cognitief als op sociaal emotioneel niveau zich verder kunnen ontplooien binnen onze toekomstige maatschappij. Leerlingen die weten wie zij zijn en wat zij kunnen in gedrag en relatie met anderen.

Kom gauw eens kijken en maak een afspraak. We nemen de tijd voor u en uw kind en we laten u zien hoe onze school in de praktijk werkt.

Contactgegevens

OBS De Aanloop

Scholen op de kaart

Kies een school

De Aanloop
Valthermond

Ekkelhof
Drouwen

School 75
Nieuw Buinen

De Poolster
Nieuw Buinen

De Westhoek
Tweede Exloërmond

De Meander
Borger

De Weiert
Odoorn

De Zweng
Exloo

opoborger-slogan