Onze scholen

De Aanloop - Valthermond

Openbare basisschool de Aanloop is een school die volop in beweging en ontwikkeling is. “Met een Goede Aanloop kom je verder” luidt onze missie.

Lees Verder

OBS Meander - Borger

Wij zijn een openbare basisschool en geven onderwijs aan ongeveer 200 kinderen verdeeld over 8 groepen. Sinds 2013 zijn wij gevestigd in MFA Het Hunzehuys.

Lees Verder

Montessorischool - Borger

Het onderwijs wat wordt gegeven op de Montessorischool is geschikt voor ieder kind. Binnen onze school gaan we uit van de visie van Montessorie daarin staat een vertrouwde leeromgeving centraal.

Lees Verder

Daltonschool - Ees

Daltonschool Ees is sinds 1990 een officiële Daltonschool. Een Daltonschool gaat uit van drie principes; het leren hanteren van keuzevrijheid, het leren zelfstandig te werken en het leren samen te werken.

Lees Verder

OBS Ekkelhof – Drouwen

OBS Ekkelhof is een kleine dorpsschool met ongeveer 70 kinderen, verdeeld over vier combinatiegroepen. De kinderen zijn afkomstig uit de dorpen Drouwen, Bronneger, Buinen, Drouwenerveen en Gasselte.

Lees Verder

De Linderakkers – Valthe

OBS De Linderakkers is een kleine dorpsschool. Momenteel bezoeken ongeveer 80 kinderen de school, verdeeld over 4 (combinatie-)groepen.

Lees Verder

OBS 75 - Nieuw-Buinen

O.B.S. 75 is een openbare basisschool in Nieuw-Buinen en de kinderen komen uit Nieuw-Buinen, Buinerveen, Buinen, Drouwenerveen en Drouwenermond.

Lees Verder

De Weiert - Odoorn

OBS De Weiert is de enige school in het dorp Odoorn. Op dit moment bezoeken bijna 200 kinderen uit voornamelijk Odoorn, Odoornerveen, Klijndijk en Valthe de school.

Lees Verder

O.B.S. De Poolster – Nieuw-Buinen

Als openbare basisschool zijn wij ontstaan uit een fusie tussen O.B.S. 24 en O.B.S. Parklaan en wij zijn gevestigd in de MFA De Noorderbreedte.

Lees Verder

De Zweng – Exloo

De Zweng is een openbare school. Dit betekent dat de school openstaat voor iedereen, met respect voor ieders culturele en/of levensbeschouwelijke achtergrond.

Lees Verder

O.B.S. Westhoek – Tweede Exloërmond

De Westhoek is de openbare basisschool in Tweede Exloërmond en daarom staan we open staan voor iedereen ongeacht culturele of levensbeschouwelijke achtergrond.

Lees Verder

Scholen op de kaart

Kies een school

De Aanloop
Valthermond

Ekkelhof
Drouwen

School 75
Nieuw Buinen

De Poolster
Nieuw Buinen

De Westhoek
Tweede Exloërmond

De Meander
Borger

De Weiert
Odoorn

De Zweng
Exloo

opoborger-slogan